Hirdetés

Megvan, mikor mutatkoznak be a Samsung új, megfizethető mobiljai



|

Hamarosan leleplezik az A-széria 2022-es újdonságait.

Hirdetés

A Samsung pontosan egy hónapja tartotta a Galaxy Unpacked eseményét, melyen nem csak a Tab S8 táblagép, de a Galaxy S22-es csúcstelefonok is bemutatkoztak. A zászlóshajó S22 Ultrát azóta mi is teszteltük, hamarosan pedig újabb modellek várják majd, hogy kipróbáljuk őket.

A koreaiak ugyanis nemrég kiküldték a meghívót a következő műsorukra, melynek sztárja ezúttal a középkategóriás A-széria lesz, megfizethető mobilok garmadájával szuggerálva a pénztárcákat.

Hirdetés

Az Awesome Galaxy A Eventet március 17-én, magyar idő szerint délután 3 órakor közvetítik a Samsung.comon, és kizárólag online formában kerül megrendezésre. A színpompás meghívón 7 db A-betű látható, így elképzelhető, hogy ennyi készülékről rántja majd le a leplet a Samsung, de persze az is lehet, hogy ennek semmi jelentősége sincs.

A pletykák szerint a 8. generációs Galaxy A-k mindegyike 5G-s chipet kap, ami nem lenne túl meglepő most, hogy már az Apple jóárasított mobilja, az új iPhone SE is ezzel kelleti magát. Az A-sorozat palettája egész széles, ezért nehéz megtippelni, hogy pontosan milyen modellek kerülhetnek szóba a műsoron, de az A73-ra, az A53-ra és az A33-ra van a legnagyobb esély, mivel a generáció legolcsóbb képviselőit (A03, A13, A23 LTE) már korábban leleplezték.

Az A-széria csúcsán trónoló A73 állítólag 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es AMOLED kijelzővel és Snapdragon 750G chippel, míg az olcsóbb A53 6,52 hüvelykes 120 Hz-es panellel és a Samsung saját fejlesztésű Exynos 7200-as SoC-jával támadhat. Mindkét mobilba 500 mAh-ás akkumulátort várnak a szivárogtatók, 25W-os gyorstöltéssel. Hamarosan kiderül, helytállók-e az értesüléseik.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.