Hirdetés

Megvan, milyen színű lesz a tavaszi iPhone 14



|

Utoljára iPhone 11-et vehettünk ebben a színben. Most visszahozza az Apple.

Hirdetés

Az elmúlt két évben megszokhattunk, hogy az iPhone-ok tavaszi színnel frissülnek az aktuális ciklus felénél. 2021-ben lila iPhone 12-vel és 12 Minivel bővült a kínálat, tavaly pedig zöldé vált az iPhone 13 és 13 Mini, a Pro modellek pedig alpesi zöldbe öltöztek. A hírek szerint idén sem lesz ez másképp, egy néhány éve elhagyott szín tér vissza.

Az információ a japán Mac Otakarától származik, az oldal kínai forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy az iPhone 14 és az iPhone 14 Pro modellek is sárga variánsban debütálnak a tavaszi Apple-esemény során. Ezt az értesülést később a Macrumors szintén megerősítette, munkatársai több forrástól is hallottak a sárga szín érkezéséről.

Hirdetés

Az Apple 2021. április 20-án és 2022. március 8-án tartotta az elmúlt években a tavaszi bemutatóit, de korábban is jellemző volt, hogy ebben az időszakban valami újdonság érkezett az iPhone-ok életébe. 2017-ben és 2018-ban például a Product Red vonal debütált.

Utoljára az iPhone 11 virított sárga színben az Apple okostelefonjai közül, azt megelőzőben pedig az iPhone 5C-t emelhettük le a polcról, miközben a többi mobil legfeljebb csak az irigységtől sárgult.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.