Hirdetés

Megvannak a Windows 10 októberi frissítése által okozott első hibák



|

Nem kellett sokat várni arra, hogy a nagy dérrel-dúrral beharangozott beharangozott Windows 10 update-ről kiderüljön, ez sem tökéletes.

Hirdetés

Akár a végtelenbe tartó sorozatok szemléltetésére is alkalmas lehetne a Windows 10 naprakészen tartásának procedúrája, mert nem is oly régen volt, hogy a Microsoft kritikus Windows-hibákat javított, ezt követően megérkezett, és új Start menüt hozott a Windows 10 októberi frissítése, most pedig megint ott tartunk, hogy a redmondiaknak takarítaniuk kell maguk után.

Hirdetés

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az azonosított hibák listáját a Microsoft tette közzé, miáltal lényegében azt kommunikálja a cég a felhasználók felé, hogy a szakemberek dolgoznak a megoldáson, pánikra tehát semmi ok, ráadásul egyelőre a felhasználók kis hányadát érintő problémákról van szó.

Példának okáért szövegbeviteli nehézségekbe ütközhet, aki japán vagy kínai nyelvű operációs rendszert telepített, a Synaptics és Conexant audioeszközök birtokosai pedig a driverek és a frissített Windows 10 összeférhetetlensége miatt nagy valószínűséggel kék halálban gyönyörködhetnek. Ugyancsak gondot okozhat, ha harmadik féltől származó, nem megfelelően formattált meghajtóprogramot installálunk.

Nem árt viszont tudni, hogy az emlegetett októberi frissítés telepítése még nem megy végbe automatikusan, magyarán csak azok a felhasználók élvezik előnyeit és szenvedik el hibáit, akik egy keresést követően maguk végzik el a telepítő letöltését, majd installálását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.