Hirdetés

Megvariálja a mobilos kínálatát a Samsung



|

Nyugdíjba megy a Galaxy J széria, de hamarosan itt vannak a Galaxy M sorozatot erősítő modellek.

Hirdetés

A kínai gyártók nagyon igyekeznek a sarokba szorítani a Samsungot, ezért a dél-koreai gyártó módosít a stratégiáján. A Galaxy S és a Galaxy Note szériákat jövőre egy harmadik prémium vonal erősíti majd, eközben a Galaxy A modellek is a zászlóshajók felé nyitnak. Például négy hátlapi kamerával. A Galaxy A9 Pro október 11-én debütál. 

Hirdetés

A legutóbbi jelentések szerint nem csak új funkciókban gondolkozik a Samsung, hanem a kínálatot is átalakítja. A Galaxy A széria például az olcsóbb kategóriák felé is nyit majd a következő években, emiatt aztán a Galaxy J széria feleslegessé válik, és nyugdíjba megy. Erre azért van szükség, mert a Galaxy A szériát sokkal többen ismerik, illetve ehhez prémium érzést társítanak. 

A Galaxy A széria bővítése mellett új sorozat is jön. A belépőkategóriát az új Galaxy M okostelefonok képviselik majd. A Samsung megszokott stratégiájával szemben a Galaxy M készülékeken szinte nyeresége sem lesz a gyártónak, igaz, ezek a modellek elsősorban Indiának és Kínának szólnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.