Hirdetés

Megvásárolható a billentyűzet, ami a másolás/beillesztés előtt tiszteleg



|

Áprilisi tréfából valós termék lett a Ctrl + C, Ctrl + V billentyűzet.

Hirdetés

A közönség nem mindig fogadja jól az április elsejék sokszor kényszeredett tréfáit, de a Stack Overflow nagyot húzott az idei viccével. A programozóknak szóló weboldal azzal állt elő, hogy  felhasználók csak limitált mennyiségű másolást/beillesztést végezhetnek a portálon található kódokkal, hacsak nem vásárolják meg a külön erre gyártott billentyűzetet, a mindössze 3 gombból álló The Keyt.

A poénos kiegészítő annyira bejött az olvasóknak, hogy rengetegen jelezték vásárlási szándékukat, így a Stack Overflow végül összeállt a közösségi ihletésű termékekre szakosodott Droppal, és most tényleg előrendelhetővé vált a rendhagyó billentyűzet.

Hirdetés

A The Key az utóbbi években felélesztett trendhez igazodva mechanikus elven működik, tokozása pedig minőségi CNC-mart alumínium. A gombok alatt egy USB-C bemenetet találunk, melyhez egy strapabíró, csavart kialakítású USB-C/USB-A kábel is jár. A három gomb ráaádásul igény szerint programozható, így nem muszáj a másolgatásra korlátoznunk a felhasználási területet.

Aki hazánkba szállíttatná a The Keyt, annak a 29 dolláros ár mellé a 15 dolláros szállítási díjat is ki kell csengetnie, melyért cserébe egy olyan eszközt kapunk az asztalra, amin garantáltan megakad a látogatók szeme. Ha viszont még ez a három gomb is sok, néhány ezer forintért lehet már kapni olyan kulcstartót is, ami csak egyetlen billentyűből áll.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.