Hirdetés

Megvásárolható az első 1 TB-os microSD



|

Végre piacon az első 1 TB-os microSD memóriakártya: már Európában is megrendelhető az 1 TB-os SanDisk Extreme microSDXC. Nem olcsó.

Hirdetés

A SanDisk még februárban, a 2019-es MWC-n mutatta be az első 1 TB-os microSD memóriakártyáját, amely most végre elérhető és megvásárolható. 

Hirdetés

Gyakorlatilag egy köröm méretű memóriakártyáról van szó, amely már hihetetlen módon 1 TB adatot képes tárolni. A SanDisk saját online áruházában ennek az ára 450 dollár, de az Amazon Prime keretében európai országokba is rendelhető már az adattároló: például Spanyolországban, Nagy-Britanniában és Németországban is hozzá lehet jutni. Az Amazon amerikai oldalán egyelőre még nem elérhető. Az 1 TB-os SanDisk Extreme microSDXC vételára 523 euró. 

A SanDisk szerint 4K-s videofájlok átvitele során akár 60 MB per másodperces sebesség is elérhető, de ha a fényképező támogatja, akkor az írási sebesség a 90 MB-ot is elérheti másodpercenként. 

A memóriakártya igen drágának számít, de ez nem véletlen. A legnagyobb memóriakártyák mindig is drágábbak voltak, más 1 TB-os microSD pedig még nincs a piacon: sem a Samsung, sem a Micron megoldása nem érkezett még meg a boltokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.