Hirdetés

Megvillantotta első videokártyáját az NZXT - vagy mégsem?



|

Vajon GeForce lesz? Esetleg Radeon? Vagy az Intel szekér tolná az NZXT? Sajnos egyelőre nem derült ki.

Hirdetés

Az NZXT neve a legtöbb vásárlónak valószínűleg a PC hűtésével összefüggő alkatrészekkel párosult az elmúlt években, a vállalat azonban folyamatosan bővíti a kínálatát, így az AIO hűtők mellett gépházakat, különféle gépbe építhető LED-eket, alaplapokat és perifériákat is gyártanak.

2023 elejére pedig valami igazán különlegessel készültek. Hamarosan bemutatják az első saját videokártyájukat is.

Hirdetés

Sajnos az NZXT hivatalos Facebook-oldala egy képen kívül semmi mást nem kommunikált az egyedi modellel kapcsolatban, de azért néhány tippünk lehet az időzítésből, és a méretéből kiindulva. A videokártyán két darab nem túl nagy ventillátor látható, ami egy középkategóriás videokártyára enged következtetni, mindazonáltal az sem elképzelhetetlen, hogy egy RTX 4070 van a képen, ami pedig következő hónapban jelenik meg.

Az NZXT többi termékéhez hasonlóan a videokártyát is letisztult design, egyszerű vonalvezetés és hófehér szín jellemzi, a videokártya kimeneteihez közeledve egy sávval, ami pedig a gépházaikra emlékeztet. Alig várnánk, hogy beépítsük a gépünkbe, csak egyetlen probléma van vele...

Az, hogy ez csak egy átverés.

Valószínűleg néhányan már kapcsoltatok, hogy ma van április elseje, az NZXT pedig már el is kezdte a trollkodást. Természetesen szó sincs arról, hogy saját videokártyával rukkolnának elő, erről több részlet is árulkodik. Nagyon szembetűnő például a HDMI belső elemének hosszúsága, ami éppen csak nem ér hozzá a kerethez, de a PCI-csatlakozó helyzete, és a patentek elrendezése sem mutat túl jól.

Persze az is lehet, hogy az NZXT saját GPU-t fejlesztett, és kiadnak hozzá egy új csatlakozótípust is, sosem tudhatjuk biztosra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.