Hirdetés

Mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, ha összehajtható Samsung okostelefont akarsz



|

Kiderült, hogy mikor jelenik meg, illetve mennyiért lesz hazavihető a Samsung összehajtható okostelefonja.

Hirdetés

Zsúfolt lesz a Samsung 2019-es évének kezdte, többek között ugyanis a Galaxy S10-es széria, annak az 5G-s kiadása és az első összehajtható okostelefon is érkezik. 

Hirdetés

Arról sajnos továbbra sincs hivatalos információ, hogy ezek pontosan mikor jelennek meg a boltokban. Dél-Koreai jelentések szerint mindenesetre hamarosan. A Yonhap és a The Korea Herald forrásai szerint a Samsung jövő márciusban dobja piacra a Galaxy S10-es szériát és az összehajtható Galaxy F-et. Nem sokkal azután, hogy bemutatja azokat a jövő évi MWC-n. 

A Galaxy S szériás készülékek általában az első negyedévben jelennek meg, annyi pedig szintén tudunk, hogy a Galaxy F még július előtt elérhető lesz - ennél többet nem erősített meg a Samsung. 

Kiderült viszont, hogy 2019-ben legalább 1 millió összehajtható okostelefont gyárt majd a dél-koreai cég. A jól értesült források szerint egy összehajtható okostelefonért 1800 dollárt kell majd fizetni, vagyis az eladások visszafogottak lehetnek. Az új készülék jóval többe kerül majd, mint egy 512 GB-os Galaxy Note 9. A magas árért cserébe azonban nem jár majd 5G-s támogatás. 

A Galaxy S10-es széria eközben valódi keret nélküli kijelzővel újíthat, képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasót és szelfikamerát, valamint tripla hátlapi kamerát kaphat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.