Hirdetés

Menetrend szerint érkezett a OnePlus 7T



|

Ár-érték arányban az egyik legjobb okostelefonnak ígérkezik a tripla hátlapi kamerás, 90 Hz-es kijelzővel szerelt OnePlus 7T.

Hirdetés

A OnePlus menetrend szerint mutatta be a legújabb okostelefonját, a OnePlus 7T-t. A ráncfelvarrott modell kevesebb mint fél évvel az előző csúcskészülékek után debütált. 

Hirdetés

Az új dizájn mellé némileg jobb specifikációk társulnak, az igazi nagy újítást azonban a remek tripla kamera és a 90 Hz-es kijelző jelenti. A gyártó megerősítette, hogy innentől kezdve minden új mobilja 90 Hz-es képernyővel jön, a hardvert és a szoftvert egyaránt optimalizálták, a kezelőfelület 38 százalékkal reagál gyorsabban, mint a többi androidos mobilon. Amennyiben a rendszer azt érzékeli, hogy extra teljesítményre van szükség, egyből felpörgeti a processzormagokat, így a kezelőfelület mindig villámgyors lesz. 

A motorháztető alatt Snapdragon 855 Plus chip, 8 GB RAM és 128/256 GB UFS 3.0-s tárhely található. A 6,55 hüvelykes AMOLED-kijelző full HD+ felbontást használ, a fényereje 1000 nit is lehet. 

A 48 megapixeles fő kameraszenzor mellé 16 megapixeles ultraszéles és 12 megapixeles, 2x-es nagyításra képes telefotós lencse található. A szelfikamera vízcsepp alakú kivágásban helyezkedik el, 16 megapixeles szenzort használ. A 3800 mAh-s akku támogatja a 30 wattos gyorstöltést, van kiváló sztereó hangszóró és képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó is. Jackcsatlakozó ezúttal sincs. 

A OnePlus 7T elsőként Indiában lesz kapható, majd október 18-án Amerikába is megérkezik, 599 dollártól. Október 10-én a OnePlus egy másik rendezvényt is tart, elvileg ott debütál majd a OnePlus 7T Pro. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.