Hirdetés

Mennyit fizetnél egy 3D-nyomtatott iPhone 8-makettért?



|

174 euróért már van megrendelhető minta, ami elvileg az iPhone 8 formájára készült.

Hirdetés

A kínai gyártók folyamatosan ontják magukból az iPhone-ok műanyag másolatait és makettjeit, azonban a tizedik évfordulós iPhone 8 miatt az üzlet elképesztő mértékben felpörgött

Hirdetés

A szokásos felhozatal mellett akadnak például már 3D-nyomtatott makettek is, amelyek szintén a jelenleg elérhető pletykákra és szivárgásokra építenek. 

Egy grafikus úgy döntött, hogy árulni kezdi ezt, méghozzá azért, mert a Samsung Galaxy S8 külsejét sikeresen és pontosan találta el a megjelenés előtt fellelhető pletykák alapján. 

A mostani munkájáért 174 eurót kér, és bár a termék jobb minőségű, mint az egyszerű kínai műanyagok, ennek ellenére szintén csak egy makett, ami lehet, hogy nem is pontos. 

Benne van azonban minden, amit jelenleg tudunk: az elforgatott dupla kamera elrendezésével együtt. 

Nektek megérne ennyit egy 3D-nyomtatott minta az iPhone 8-ról? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.