Hirdetés

Menő faládában is szállít PC-ket az Origin PC



|

Szállításkor biztosan nem sérül meg a PC az Origin PC menő faládájában, ami később más célra is bevethető, nem csak csomagolásként.

Hirdetés

A PC-s piacon a különböző gyártóktól gyakran ugyanazokat a hardvereket kapjuk, ezért sokat számít, hogy melyik cég mit tesz azért, hogy többet adjon, esetleg jobb élményt garantáljon. A Notebookcheck nemrég arra emlékeztetett, hogy a márkák versenyéből érdekes megoldásokkal próbál kiemelkedni például az Origin PC is. 

Hirdetés

Míg divat a testre szabható színekkel, témákkal, hőpasztákkal és gravírozásokkal játszani, addig az Origin PC-nél arra is van lehetőség, hogy a vásárló a megrendeléskor egy strapabíró faládában kérje a kiszállítást, a megszokott kartondoboz helyett. 

Mindez persze lenyűgöző kicsomagolási élményt garantál majd. 

A Notebookcheck például a 16,1 hüvelykes Origin PC EVO16-S gamerlaptopot kapta hasonló ládában. Egy átlagos dobozhoz képest a láda sokkal strapabíróbb és stílusosabb, ugyanakkor a PC kicsomagolása is nehezebb, időigényesebb feladat - ez adja az élmény egy részét. A szakértők szerint fontos továbbá, hogy akkor kérjünk ilyen faládát, ha van ötletünk, hogy később mire használjuk majd. Ellenkező esetben hiába stílusos és menő, csak egy lom lesz a nyakunkon. Mint az Origin PC fentebb látható fotója is mutatja, az embereknek azért akadnak kreatív ötleteik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.