Hirdetés

Menő fotómóddal újíthat a Galaxy S10



|

Számításalapú fotózásban erősíthetnek a következő Samsung zászlóshajók, amelyek Artistic Live Focus portrémóddal újítanak a jelek szerint.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Samsung kamerában is erősít a Galaxy S10 szériával. A jelentések szerint a Live Focus módot is felújítja a dél-koreai gyártó, ha már tripla, sőt, talán 4 hátsó kamerás konfigurációkban gondolkodik. 

Hirdetés

A Samsung Európában levédette az Artistic Live Focus kifejezést. Ezt a Galaxy Club fedezte fel, és ha a múltbeli tapasztalatokat vesszük alapul, akkor elmondhatjuk, hogy ezek a nevek általában új funkciók formájában jelennek meg a jövőbeli Samsung eszközökön. 

A Live Focus a Samsungnál a portrémódot jelenti, ami bokeh effekt segítségével mossa el a hátteret, és emeli ki az előtérben lévő személyt, tárgyat. Az elmosás mértéke a fotó elkészítése után, később is állítható. 

Hogyan lehet ennél is művészibb az eredmény? A tippek szerint számításalapú fotózással újít majd a Samsung, vagyis abból a "varázslatból" kapunk, ami a Google HDR+ technológiája mögött is húzódik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.