Hirdetés

Menő lesz a Samsung dupla kamerája



|

A hírek szerint a Galaxy Note 8 után a Galaxy S9 és a Galaxy Note 9 is dupla Samsung kamerát kapnak.

Hirdetés

Egyre közeledik a Samsung Galaxy Note 8 bemutatója, és gyakorlatilag biztos, hogy dupla hátlapi kamerát kap az új csúcskészülék. Dél-koreai elemzők nemrég ismét megerősítették ezt a feltevést. Úgy tűnik, hogy a Samsung Electro-Mechanics dupla kamerás moduljai a következő negyedévekben rekordbevételeket hoznak majd. 

Hirdetés

Kim Rok-ho, a Hana Financial Investment elemzője szerint a Samsung Electronics idei második félévben érkező csúcskészülékéhez leszállított dupla kamerás modulok sokat tesznek majd hozzá a Samsung Electro-Mechanics jövő évi nyereségéhez. 

A Galaxy Note 8 elvileg egy 12 megapixeles telefotós és egy 13 megapixeles széles látszószögű kamerát kap, ami a kevés fény melletti fotózást, a 3D-s térképezést és a távolságmérést segíti majd. Egyes szabadalmak optikai stabilizációra és 3x-os zoomra is utalnak, Ming-Chi Kuo pedig arról adott hírt, hogy a szenzorok jobb teljesítményt nyújtanak majd, mint jelenleg bármi a piacon. 

Park Hyug-woo, a Shinhan Investment elemzője pedig azt is hozzátette, hogy előreláthatólag két éven át rekordnyereségeket ér majd el a Samsung, ugyanis a Galaxy S9 és a Galaxy Note 9 is dupla hátsó kamerát kapnak. A Samsung Electro-Mechanics bevétele 2019-ben nagyjából 10 milliárd dollár lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.