Hirdetés

Menő lesz az új Samsung Galaxy A5



|

A 2018-as verzió már Infinity kijelzővel újít, vagyis igazán tetszetős külsőt kap.

Hirdetés

A Samsung a pletykák szerint a következő hetekben rántja le a leplet a 2018-as Galaxy A szériáról, azonban az új modellekről már elég sok szivárgást láttunk az elmúlt hetekben. 

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor akár már idén bemutatkozhat a 2018-as Galaxy A5 és Galaxy A7. 

Értelemszerűen a Galaxy A5 (2018) lesz az olcsóbb modell, amely most egy tokgyártó képein, egy kereskedő oldalán bukkant fel. A renderelt anyagok alapján igazak voltak az eddigi hírek, és az új modell valóban megkapja a Samsung Infinity kijelzőjét. 

Ez közel keret nélküli kialakítást és persze 18,5:9-es képarányt jelent. Az ujjlenyomat-olvasó a kamera alá, a hátlapra kerül. 

Dupla kamera nem lesz a hátlapon, és a megjelenéskor valószínűleg még csak Android Nougat rendszert futtat majd a következő Galaxy A5. Belül elvileg egy Exynos 7885 SoC (Amerikában Snapdragon 660) kaphat helyet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.