Hirdetés

Menő lett az LG hibrid okosórája



|

A mechanikus mutatók miatt a klasszikus karórák kedvelői is nagyra értékelik majd az LG Watch W7-et.

Hirdetés

Az LG legújabb okosórája a V40 ThinQ zászlóshajóval egyszerre mutatkozott be. A Watch W7 az LG első hibrid okosórája, amely digitális kijelzővel kombinálja a mechanikus mutatókat. 

Hirdetés

Mechanikus módban, okosfunkciók nélkül akár 100 napos üzemidőt is képes biztosítani a Watch W7. Okosóraként persze csak két napot bír egy feltöltéssel, de analóg módban további 3-4 napig mutatja az időt a lemerülés után is. 

Mindennek persze ára is van: 450 dollárért lehet előrendelni, napokon belül. Ennyiért 1,2 hüvelykes, 360 x 360-as LCD-kijelző jár, Qualcomm Snapdragon 2100-as chippel, 768 MB LPDDR3 RAM-mal és 4 GB eMMC tárhellyel. 

A 240 mAh-s akku mellett 802.11n-es WiFi, Bluetooth 4.2 és USB-C jellemzi az okosórát, amely a mozgást és a nyomást is érzékeli, illetve víz-és porálló (IP68). Sajnos GPS és NFC nincs, illetve az akku is viszonylag kicsinek számít. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.