Hirdetés

Menő lett az új Samsung Galaxy A8 és A8+



|

Infinity kijelzővel és dupla előlapi kamerával érkeznek a 2018-as középkategóriás modellek, amelyek végre hivatalosan is bemutatkoztak.

Hirdetés

Hosszú ideje hallunk már a Samsung következő középkategóriás okostelefonjairól, amelyek most végre hivatalosan is bemutatkoztak. A Galaxy A széria tagjai valóban nevet váltottak, a 2018-as felhozatalt a Galaxy A8 és a Galaxy A8+ jelenti. Az elnevezés nem csak egyszerűsítést jelent, azt is jelzi, hogy közel vagyunk a Galaxy S csúcsszériához. 

Hirdetés

Dizájn tekintetében tagadhatatlan a hasonlóság a Galaxy S8 és Galaxy S8+ modellekkel szemben, bár tény, hogy a 18,5:9 képarányú, 5,6 és 6 hüvelykes, 1080 x 2220-as Infinity kijelző itt nem annyira kifinomult. Felül és alul vastagabb a keret, oldalt pedig nem hajlított. 

A vízálló okostelefonok 8-magos, 2,2 GHz-es Exynos chipet kaptak, 4 GB RAM-mal és maximum 64 GB tárhellyel. Az akku kapacitása 3000 és 3500 mAh. A hátlapra egy 16 megapixeles, f/1.7-es kamera került, előre pedig egy 16 és egy 8 megapixeles f/1.9-es rekeszértékű dupla kamerarendszer. A hátlapon a fázisérzékelős autofókusz, az előlapon a portréfotózás okozhat kellemes meglepetéseket. 

A januárban érkező okostelefonok fekete, szürke, arany és kék színben lesznek vihetőek, 499 és 599 euróért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.