Hirdetés

Menő új háttérképek érkeztek minden androidos telefonra



|

A Google új kollekcióját a dedikált alkalmazásukon keresztül bárki elérheti.

Hirdetés

2016-ban, az első Google Pixel mobiltelefon indulásával egyidőben debütált a Play Store-ban a Google Wallpapers nevű alkalmazás, amelyen keresztül a vállalat időről időre közzétesz néhány különleges, olykor kifejezetten a Pixel mobilokhoz passzoló, nagy felbontású háttérképet. Sajnos a frissítések korántsem gyakoriak, pláne, hogy nem is minden úgy kép válik elérhetővé minden androidos eszközön.

Most viszont egy olyan csomag érkezett, ami mindenki számára szabadon használható.

Hirdetés

A frissítés azért szembetűnő, mert a Google a kategóriák borítóképeit is frissítette. Néhány kategória ugyan azon név alatt futó hátterekkel bővült, továbbá érkezett egy "Love, Pixel" nevű háttér, ami a Pixel 5a alapértelmezett háttérképe. A kép, ami a sötét zöld árnyalatával tökéletesen passzol a Google 2021-es mobiljához, mostantól mindenkinek elérhető.

A frissítés azért most sem teljesen ugyanaz minden felhasználónak, hiszen a Pixel mobilokon frissült a Community Lens gyűjtemény borítóképe is, bár új háttér nem érkezett. Ez a kollekció utoljára a Pixel 7 széria indulásakor frissült 12 opcióval.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.