Hirdetés

Merész színben támadhat a Huawei új csúcsmobilja



|

Állítólagos kémfotók árulkodnak a Huawei P50 extravagáns színopciójáról.

Hirdetés

Hónapok óta keringenek a pletykák a Huawei új csúcsragadozóiról, azaz a P50-szériáról, melynek bemutatóját most éppen június 29-re várja egy több helyen is lekötölt weibós szivárogtatás.

A szóbeszéd úgy tartja, hogy rögtön 3 zászlóshajót kapunk majd P50, P50 Pro és P50 Pro+ néven. A belépő szintet képviselő P50-ről már több, gyárinak tűnő render is napvilágot látott, melyeken a készülék hátlapját és kameráit csodálhattuk meg.

Hirdetés

Ezek sorát bővíti most két újabb felvétel, ezúttal viszont nem renderekkel, hanem állítólagos valódi kémfotókkal van dolgunk. A képek egy kínai weboldalon bukkantak fel, és egy eddig nem látott színopcióról árulkodnak.

A csillámló rózsaszín fényezés esztétikai értékét inkább nem ítélnénk meg, a kameráról viszont elmondhatjuk, hogy itt is visszaköszön a korábbi szivárogtatásokban látott két szigetre osztott elrendezés. A felső körben ugyanakkor egy háromlencsés egység látható, ami ellentmond a feljebb linkelt április rendernek, melyen itt csak 2 szenzor szerepelt.  A hátlap felirata alapján továbbra sem szakad meg a Huawei és a Leica együttműködése.

A P50-ről egyelőre kevés biztosat tudni, de a pletykák szerint nem lesz 5G-képes, hanem egy speciális, 4G-s Snapdragon 888 chip hajthatja majd, míg a Pro és Pro +  modellekbe a Huawei Kirin 9000-es megoldása kerülhet.

A kamerák terén 1/1.18 hüvelykes ultraszéles szenzorról szól a fáma, a Pro és Pro+ esetében pedig világbajnok, 1 hüvelykes Sony IMX800 szenzort emlegetnek. A P50 széria továbbá a kijelzők szempontjából is változatos kínálatot hozhat: a P50 állítólag enyhén hajlított OLED-panellel érkezhet, míg a Pro és a Pro+ a széleken lesz lekerekítve.

Ez azonban mind csak pletyka, az egyetlen atombiztos tény az, hogy a Huawei P50-széria a gyártó saját operációs rendszerét, a HarmonyOS-t fogja használni, ami a hivatalos bemutatója óta kiadott frissítéseknek köszönhetően már eszközök millióin fut.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.