Hirdetés

Megint többet tud a Messenger Lite



|

Már csak az a kérdés, miért használja még mindenki az akkumulátort terhelő, szénné bonyolított teljes Messengert, ha a kistesó mindent tud, ami tényleg fontos, ráadásul hely- és energiatakarékos is?

Hirdetés

Az egyre nagyobbra hízó, energia-, tárhely- és processzorzabáló appok mellett egyre többen fejlesztenek lite verziókat, amelyekben a legtöbbek által használt funkciókra koncentrálnak, lenyesve a felesleges sallangokat. A Facebook azonnali üzenetküldőjének normál változata is hatalmasra nőtt az elmúlt években, és bár nemrég egy combos átalakításon esett át, még mindig sokaknak érdemes inkább a Messenger Lite-ot használni.

Hirdetés

Már csak azért is, mert a Messenger Lite alapfunkciói szép lassan elérik a nagytesó szintjét úgy, hogy közben mégis "karcsú" marad a végeredmény. Márciusban a Lite-ba is bekerült a videotelefonálási lehetőség, októberben pedig az androidos verzió mellé megérkezett az iOS alatt használható változat is. És még mindig tudnak újat belepréselni úgy, hogy továbbra sem haladja meg a 10 megabájtos méretet az app.

Mostantól a szöveges üzenetek, linkek, matricák és képek mellett animált gifeket is küldhetünk és fogadhatunk a Messenger Lite-ban, de szintén lehetőség van fájlokat csatolni a beszélgetéshez, valamint az egyes csevegések háttérszínét is megváltoztatni.

A milliárdos szintű Messenger felhasználói bázison belül már több százmillióan váltottak a Lite változatra, és ha így halad minden, könnyen lehet, hogy az emberek többsége szavaz majd a karcsúsított verzióra, hiszen csak olyan sallangok maradnak ki belőle, amelyeket amúgy is kevesen használnak, vagy simán tudnak élni nélkülük. Te kipróbáltad már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.