Hirdetés

Mesterséges intelligencia és internet költözik minden Samsung eszközbe



|

Ezt a célt 2020-ra szeretné elérni a Samsung, még a háztartási eszközöknél is.

Hirdetés

A Samsung régóta várt Bixby-alapú okoshangszórója várhatóan az idei második félévben debütál majd a piacon. A gyártónak azonban olyan tervei vannak, amelyek mellett az okoshangszórók szerepe eltörpül. 

Hirdetés

A fogyasztói termékekért felelős Kim Hyun-suk azt mondja, hogy a Samsung lehetséges okoshangszórónak tekint minden egyes Samsung eszközt, még a mosógépeket, szárítókat, tévéket és hűtőgépeket is. A Samsung 2020-ra minden készülékét szeretné mesterséges intelligenciával és internetkapcsolattal ellátni. Addigra 1000 olyan mérnöke és kutatója lesz a cégnek, akik a mesterséges intelligenciára koncentrálnak. 

Amerikában az okoshangszóró igen nagy trend, tavaly már 52 millió háztartásban volt legalább egy belőle. 2022-re 280 millió otthonba költözhet ilyen eszköz. A Samsung nem akarja ezt a trendet megállítani, de egységesítené a termékeit, és lehetővé tenné a Bixbyn keresztüli információáramlást. 

A Bixby 2.0 egyébként a Samsung Galaxy Note 9-cel egyszerre debütál majd, akár már júliusban. Az új verzió 10 különböző hangot is meg tud különböztetni, és még több külső partnerrel dolgozik együtt. Az egységesítésnek hála eljön majd az idő, amikor a Bixby a tévén figyelmeztet rá, hogy vegyük ki a ruhát a mosógépből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.