Hirdetés

Mesterséges intelligenciát hoz magával az LG V30 frissítése



|

Minden olyan kamerás frissítést megkap a sima V30, amit az új V30S ThinQ tud: az LG-nél is indul a mesterséges intelligenciára építő fotózás.

Hirdetés

Amikor az LG az idei MWC-n bemutatta az LG V30S ThinQ okostelefonját, azt is megígérte, hogy idővel elhozza a V30 és a V30+ modellekre is az egyedi kamerás funkciókat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a mesterséges intelligenciára építő kamerás funkciók nagyját most ki is adta ezekre a készülékekre az LG. A frissítés a V30-ra már megjelent, igaz, egyelőre csak Dél-Koreában. Minden bizonnyal a következő hetekben további régiókban is elérhetővé válik a csomag. 

A kamerás alkalmazás immáron rendelkezik az AI Camera, Bright Camera, Q Lens, Q Voice és Google Assistant funkciókkal. AI módban a kamera a mesterséges intelligencia tudására építve igyekszik finomhangolni a beállításokat, illetve sötétben az eddiginél világosabb képet készíteni. 

A frissítés javítja továbbá a hívásminőséget, az újraindítást töltés közben, illetve egy hibát, ami miatt eddig szöveges üzenetnél nem volt vibráló jelzés. A 821 MB-os frissítés egyelőre csak a kártyafüggetlen modellekre érhető el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.