Hirdetés

Mesterséges intelligenciával dobja fel a fotókat a Vivo Super HDR módja



|

Egyetlen fotóhoz 12 különböző képet és mesterséges intelligenciát használ a Vivo új platformja.

Hirdetés

Bár a Vivo nevét korábban elég kevesen ismerték Európában, a gyártó mára az egyik legnagyobb mobilpiaci szereplővé vált, ráadásul rendre igyekszik felhívni magára a figyelmet. A Vivo X20 Plus UD például a kijelző alá rejtette az ujjlenyomat-olvasót, a Vivo Apex pedig a készülékházba a szelfikamerát. A Vivo igyekszik meghatározni a mobilpiac trendjeit és jövőjét. 

Hirdetés

Ennek keretében most az új Super HDR platformjával újít. Míg a normál HDR mód 3-5 fotót (eltérő expozíciós beállításokkal) egyesít a legjobb eredmény érdekében, addig a Super HDR 12 képet dolgoz fel, ráadásul mesterséges intelligenciával. 

A normál technológiával szemben a Vivo Super HDR-nek több előnye is van. Szélesebb dinamikatartományt garantál, aminek hála bármilyen fény mellett tökéletes lesz a végeredmény, még nagy kontraszt mellett is látszanak a hegyek, a fű, a sziklák és a felhők. Az expozíciós beállítások még pontosabbak és okosabbak, aminek hála természetes kontrasztot kapunk. 

A fotó tárgyát persze mesterséges intelligencia azonosítja, és képes a kép bármelyik részét izolálni, majd külön feldolgozni - ez az összetett képeknél lehet hasznos. Mivel a fényes és árnyékos részeket újrarendezi és optimalizálja a Super HDR, ezért a színek és árnyalatok még természetesebbek, és úgy néznek ki, mintha szabad szemmel látnánk az eredeti képet. Mindez a portréfotózásnál is sokat segít. 

A Super HDR elsőként a Vivo Apex okostelefonban debütálhat, ami elvileg az év közepén kerül sorozatgyártásba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.