Hirdetés

Mesterséges intelligenciával dolgozik a YI otthoni biztonsági kamerája



|

Új szoftverrel kímélne meg minket a felesleges üzenetektől a YI Home Camera 3.

Hirdetés

A YI kiadta a legújabb otthoni biztonsági kameráját, a Home Camera 3-at. Az új termék frissített szoftverrel igyekszik megoldani egy modernkori problémát, vagyis a felesleges, téves riasztásokat, amelyeket nem veszélyes események idéznek elő (például az, ha a kutya vagy macska mozog otthon). 

Hirdetés

A kamera mesterséges intelligenciát használ, hogy megállapítsa, valóban veszélyes-e egy esemény, és jelent-e biztonsági kockázatot. Képes azonosítani a hangokat és az embereket, valamint megkülönböztetni a behatolókat és más mozgó objektumokat. 

Az okosértesítéseket mobilos appon keresztül küldi el az okostelefonra, de PC-re is tudja továbbítani. A mágneses talpnak hála könnyen telepíthető, bár kábelre azért szükség van. Támogatott az 1080p-s videostreaming, a 20 fps melletti rögzítés, ami 107 fokos látószögben történik. 

Az új YI kamera ára 49,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.