Hirdetés

Mesterséges intelligenciával dolgozik az új elektromos fogkefe



|

Az Ara elektromos fogkefe naplózza, hogy mennyire mossuk meg jól a fogainkat.

Hirdetés

Van aki beérné egy részben automatizált házzal/lakással, másnak a lehető legmodernebb okosotthonra fájna a foga. Egy ilyenben persze minden az internetre van kötve, vagy ha nem, akkor legalább mesterséges intelligencia dolgozik benne. 

Hirdetés

Most itt az Ara elektromos fogkefe a Kolibree-től, ami egy mesterséges intelligenciával megtámogatott készülék. 

Az eszköz gondoskodik róla, hogy biztosan 2 percig mossunk fogat, hamarabb ugyanis nem engedi magát kikapcsolni. A gyártó szerint a statisztikák alapján egy átlagos amerikai 45-70 másodpercet tölt fogmosással. 

A Coach+ funkció emellett egy appon keresztül mutat 3D-s modellt a szánkról, és kiemeli azokat a területeket, amelyeket kihagytunk. Százalékos arányban mutatja a sikeresen megtisztított területeket is. 

Az Ara heti jelentést küld a fogmosás hatékonyságáról, és 2 hétig bírja egy feltöltéssel. Az ára 129 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.