Hirdetés

Mesterséges intelligenciával turbózza fel az Android 9 Pie a Galaxy S9-et



|

A következő rendszerfrissítés kamerás újdonságot hoz magával a Samsung idei zászlóshajóira.

Hirdetés

A Samsung jelenleg is gőzerővel dolgozik a Galaxy S9, Galaxy S9+ és Galaxy Note 9 modellek rendszerfrissítésén, ami majd elhozza az Android 9 Pie-t a készülékekre. A Samsung Experience 10 alfa verziói már többször kiszivárogtak. 

Hirdetés

Az eddig előkerült információk alapján a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ kamerás alkalmazása is képes lesz optimalizálni a jeleneteket. A Galaxy Note 9-en jelenleg is használható ez a funkció, és lehetővé teszi a mesterséges intelligencia számára, hogy felturbózza a fotókat. 

Összesen 20 eltérő kategóriából tud válogatni a szoftver, és a legjobb kép érdekében a színek beállításait is módosítja. A mód a Galaxy Note 9-ben a beállításokból húzható elő, az automata mód alapból nem használja. Nem véletlenül persze, a kezdeti őrület után egyre többen gondolják úgy, hogy minden gyártónál erős túlzásnak számítanak az alaposan túlszínezett fotók. 

A Galaxy S9 és a Galaxy S9+ képes lesz továbbá (a Galaxy Note 9-hez hasonlóan) jelezni a felhasználónak, ha az elkészült fotóval valami baj van: például valaki becsukta a szemét vagy elmosódott a kép. Sajnos a Google Top Shot funkciójával ellentétben itt a rendszer nem készít automatikusan tartalék képeket. Az viszont remek hír, hogy a Samsung a már piacon lévő készülékeire is ad ki újdonságokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.