Hirdetés

Meteort észleltek Győr-Moson-Sopron megyében



|

A jelenséget sikerült megörökíteni egy felvételen.

Hirdetés

Nem ritka, hogy Magyarországon élve is gyönyörködhetünk az égi jelenségekben, tavaly ősszel például a Drakonidák meteorraj okozott emlékezetes pillanatokat az érdeklődőknek. Egy jó helyre, jó időben elhelyezett kamerának köszönhetően most is megcsodálhatunk egy meteort, ugyanis kedden, hajnali 1:59-kor, Győr-Moson-Sopron megyében sikerült megörökíteni egy elhúzó meteort. 

A jelenséget az Időkép egyik felhasználójának, Boráros Károlynak sikerült lekapnia Sokorópátkán, aki a felvételt beküldte a portálna, amely feltöltötte azt YouTube-ra, így mi magunk is részesei lehetünk a fényes tűzgömb hattyúdalának. Csak tíz másodperc az egész, ne hagyjátok ki. 

Hirdetés

Konkrétumokat ugyan nem tudni a meteorral kapcsolatban, de a kommentelők között akadt olyan, aki elmondta, hogy Lengyelország keleti részéből is látta az - Csokonai szavaival élve - égi tüneményt. Ha ti is tapasztaltatok már hasonlót, írjátok meg nekünk hozzászólásban.

A kiemelt kép csak illusztráció, forrása: Pedro Puente Hoyos | MTI/MTVA

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.