Hirdetés

Mexikói gengszternek érezheted magad ezekkel a Samsung mobilokkal



|

A gyártó a Caviar Royal Gift együttműködésével tervezte a limitált szériás Flip3 és Fold3 készülékeket.

Hirdetés

A Samsung idén júniusban fotókon tárta nyilvánosság elé az új összehajtható telefonjait, a Galaxy Z Flip 3 és Fold 3 modelleket. A hivatalos bemutató előadásra még néhány napig várni kell, viszont már előtte kiderült, hogy mindkét modellből készült olyan limitált kiadás, amelyeket drágakövek díszítenek.

Az exkluzív dizájnmunkáiról elhíresült Caviar Royal Gift csapata tervezte a Skull Collection darabjait, vagyis a zafírral, rubinnal, smaragddal és gyémánt berakással készült mobilokat.

Hirdetés

Időközben a Caviar már néhány fényképet is közzétett az új telefonokról, így mi is szemügyre vehetjük a fekete titániummal és rubinnal díszített Samsung Galaxy Z Fold 3 Ragnarok készüléket, ami várhatóan 10 770 dollárba fog kerülni, és csupán 99 példányban hozzák forgalomba. Ennél is ritkább és drágább lesz a Catrina Calavera dizájnt viselő fehér Flip 3, mindössze 20 példányáért egyenként 46 460 dollárt kérnek majd. 

A Catrina Calavera 18 karátos aranybevonatnak és a díszítéshez használt 419 drágakőnek - köztük 14 gyémántnak - köszönheti csillagászati árát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.