Hirdetés

Mi lehet az a Google Ultra Pixel?



|

Állítólag a Google egyik titokzatos új okostelefonja, de sokaknak vannak kétségeik a szivárgások hitelességéről.

Hirdetés

Egy hét sincs már a Google október 4-i rendezvényéig, amelyen bemutatkoznak az óriás legújabb hardverei és okostelefonjai. 

Hirdetés

A legfrissebb szivárgások szerint az eseményen lerántják a leplet a csúcskategóriás, sztereó okoshangszóróról (Google Home Max), illetve az Ultra Pixel nevű okostelefonról is. 

De mi lehet az az Ultra Pixel, és miért az utolsó pillanatban hallunk róla? Egyelőre az sem egyértelmű, hogy ez a Pixel 2 XL lenne új néven, vagy egy titokzatos harmadik készülék. 

Arun Maini mindenesetre állítólag képeket és videókat kapott egy prezentációból, amelyben benne van az Ultra Pixel. Ha ez a Pixel 2 XL lenne, akkor végre látjuk az előlapját, amely igen vékony keretekről árulkodik. Állítólag a hátlapon dupla kamera található, és valamilyen új típusú ujjlenyomat-olvasó is van, talán kijelzőbe épített. Maini szerint a készülék új gesztusvezérlést is támogat majd. 

A Google-szivárgásokra szakosodott szakértők szerint ugyanakkor elég gyanús, hogy valaki csak úgy átemailezte ezeket az anyagokat az utolsó pillanatban, és csak egy embernek. Ráadásul ezekről a dolgokról eddig senki nem hallott. Az anyagot így hamisítványnak tartják, erre jutott az Android Police nyomozása is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.