Hirdetés

Mi lehet menőbb egy Michael Jacksonra táncoló Teslánál?



|

Egyszerű a válasz: két Michael Jacksonra táncoló Tesla.

Hirdetés

A Tesla autói már azért is elég különlegesnek számítanak, mert elektromos meghajtásúak, de emellett  rengeteg extra funkcióval is rendelkeznek, így bizonyos mértékben képesek önmagukat vezetni, és még videojátékozni is lehet a fedélzeti számítógépen.

Egy tavalyi frissítést követően pedig arra is lehetőség nyílt, hogy némi beprogramozás után saját fényshow-val kápráztasson el minket a jármű.

Hirdetés

Ez a jelek szerint adott is egy jó ötletet a Tom BetGeorge néven tevékenykedő youtubernek, aki szomszédjával együtt táncpárbajt rendezett két Tesla között. Ezt persze nyilván nem úgy kell elképzelni, hogy az autók Transformerek módjára átalakultak, majd ropták a zenére. Jóval szolidabb mulatságról van szó, ugyanis a járgányok lámpáik villogtatásával, és a csomagtartó ajtajának mozgatásával "táncoltak" a Michael Jackson Beat It című számára.

Azért a végeredmény így is jópofa lett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.