Hirdetés

Mi lesz akkor a Google szuperszelfijével?



|

Az október 9-i nagy bemutató előtt tovább trollkodik a Google. Továbbra sem tudni, hogy jön-e a szuperszelfis kameramód.

Hirdetés

A Google Pixel 3 és Pixel 3 XL okostelefonjairól már rég kiszivárgott minden, és az utóbbi pár napban újabb kicsomagolós fotók és információk kerültek elő. Igazából már nincsenek titkok, a Google éppen ezért a különféle állításokkal kapcsolatban trollkodik a közösségi oldalakon. 

Hirdetés

A Twitteren és az Instagramon is folyamatosan hergeli a felhasználókat az új modellekkel kapcsolatban az óriás. A Twitteren nemrég az úgynevezett szuperszelfi kameramódot emlegette, amit a nyár vége óta folyamatosan pletykálnak. 

A szivárgások alapján az előlapi kamerarendszer két szenzorral dolgozik majd, kap egy portrémódot, több szerkesztési opciót és széles látószögű lencsét is. A Google nem erősítette meg ezeket az állításokat, de nem is cáfolt semmit. 

Szerencsére már nem kell sokat várnunk a bemutatóra, október 9-én késő délután minden kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.