Hirdetés

Mi októberben kapjuk meg a Galaxy Note 8-at



|

A Samsung ügyvezetője elárulta, hogy mikor lesz a készülék bemutatója és megjelenése.

Hirdetés

Szeptember 1-én kezdődik a 2017-es IFA kiállítás, és elég régóta tudjuk, hogy a Samsung még ezelőtt bemutatja a Galaxy Note 8-at. A legutóbbi pletykák alapján augusztus 23. lehet a befutó, a piaci megjelenés pedig szeptember eleje lehet. 

Hirdetés

Szerencsére nem kell többé találgatnunk, ugyanis DJ Koh, a Samsung ügyvezetője a tajvani médiának nemrég elárulta, hogy a Galaxy Note 8 augusztus végén mutatkozik be hivatalosan. 

A Samsung első embere azt is hozzátette, hogy a piaci megjelenésre két hullámban számíthatunk. Első körben szeptemberben válik elérhetővé a Samsung Galaxy Note 8, méghozzá Amerikában, Nagy-Britanniában és Dél-Koreában. 

A világ többi részén a Galaxy Note 8 valamikor októberben jelenik meg a boltokban, így hazánkban is. 

A Samsung az új Galaxy Note 8-as csúcskészüléket még az Apple iPhone 8 előtt piacra akarja dobni. Az Apple számára további konkurenciát jelent majd az LG V30, a Google Pixel 2 és Pixel XL 2, a később érkező Huawei Mate 10, valamint a Sony is tartogat valamilyen meglepetést az idei évre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.