Hirdetés

Micro LED technológiával és Apple TV applikáció támogatással érkeznek a Samsung legújabb okostévéi



|

A vállalat bemutatta, hogy 2021-ben milyen tévéket fog piacra dobni, a kínálat változatosságára és minőségére sem lehet panasz.

Hirdetés

A Samsung a minap mutatta be egy elő közvetítés során, hogy milyen innovatív megoldásokra és új termékekre számíthatunk majd 2021-ben. Az úgynevezett #UnboxAndDiscover stream során kellő idő jutott a cég legújabb okostévéinek bemutatására, és kiderült, hogy több eszköz is fogja támogatni a 4K illetve a 8K felbontást, illetve folytatódik a legújabb modellek kompatibilitása az Apple applikációkkal is.

A Samsung új Micro LED technológiával készült 8K modelljei, a Neo QLED QN800A és QN900A 65, 75 és 85 inch képátmérővel lesz elérhető, míg a 4K tévék, vagyis a QN90A és QN85A több méretben, már 50 inches átmérővel kerül a piacra.

Hirdetés

A tévék támogatják az Apple TV applikációt, az AirPlay 2-t, illetve a Samsung az AMD-vel közösen fejlesztette a Freesync Premium Pro támogatást, amellyel a HDR játékélményt igyekeznek még élvezetesebbé tenni. A Micro LED tévék először az USA-ban lesznek elérhetőek.

Azok számára, akik inkább a stílusos tévéket részesítik előnyben, a Samsung bemutatta az új Frame-et, amely a NAVA Contemporary és az Etsy együttműködésével testreszabható, egyedi tévékereteket kínál. Idén fog megjelenni ennek kiegészítő terméke, a My Shelf is, amellyel egyedi hátteret és dekorációt lehet készíteni az 55, 65 és 75 inches Frame tévéknek. 

A Samsung teljes, 46 perces #UnboxAndDiscover konferenciája alább megtekinthető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.