Hirdetés

MicroLED-es kijelzővel támadhat a jövő évi Apple Watch



|

A microLED-es panel alapvetően üzemidőben jelentene nagy előrelépést.

Hirdetés

Tavaly tavasszal derült ki először, hogy az Apple-t annyira érdekli a microLED technológia, hogy saját kijelzők fejlesztésébe kezdett. Akkor részletesen megvizsgáltuk, hogy pontosan mi is ez, illetve milyen előnyei és hátrányai vannak. Egy ideje pedig tudjuk, hogy hamarosan beköszönt a microLED-es korszak. 

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy az Apple már jövőre elhozná a microLED-kijelzőket, bár egyelőre csak az Apple Watch okosórákba. A jövő évi viselhető eszköz OLED-ről microLED-re válthat. 

A microLED előnye az OLED-del szemben, hogy sokkal energiahatékonyabb, ezáltal hosszabb üzemidőt garantálhat. Szintén pozitívum, hogy a microLED kevésbé hajlamos a beégésre. 

A technológia fejlesztése persze időbe telik, ezért a 2019-es Apple Watch még marad az OLED-panelnél. Jövőre viszont már érezhetjük a microLED előnyeit, és talán a tévés piac is elmozdul ebbe az irányba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.