Hirdetés

Már a Microsoftnak is van koronavírus-térképe



|

A Bing interaktív térképe részletes bontásban mutatja meg a járvány terjedését és jelenlegi állapotát.

Hirdetés

A Microsoft Bingért felelős csapata összerakott egy interaktív térképet, aminek segítségével a koronavírus terjedése követhető. A térkép friss információkat tartalmaz a megerősített fertőzésekről, és részletekbe menően mutatja az aktív, a gyógyult és a halálos eseteket, mindezt ország szerinti bontásban. Az adott régióra kattintva kapcsolódó cikkek is felugranak, ugyanakkor a szakértők szerint nem jó ötlet ilyen célra használni, mert jelenleg irreleváns és elavult anyagokat dob fel a rendszer. 

Hirdetés

A jó hír az, hogy mivel a WHO, ECDC és CDC adatait használják forrásként, ezért folyamatosan frissülnek a statisztikák a megjelenő térképen, a mit ide kattintva érhettek el.

Ez egyébként nem az az oldal, amit Donald Trump emlegetett, a Google ugyanis szintén dolgozik koronavírusról tájékoztató oldalon. Az amerikai elnök bejelentése viszont még a Google-t is meglepte, a keresőóriás oldala ugyanis nem segíti majd olyan mértékben a diagnózist és kezelést, mint arra az elnök szavaiból elsőre következtetett a média. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.