Hirdetés

A koronavírus miatt a Microsoft Build konferenciája is a netre költözik



|

Az év legnagyobb eseménye lett volna ez a Microsoft számára, mégsem tartják meg május 19-21. között Seattle-ben.

Hirdetés

A koronavírusjárvány miatt sorra hozzák a drasztikus intézkedéseket az országok, ennek keretében pedig nem meglepő, hogy a következő hónapok nagy konferenciái elmaradnak. A Microsoft Build fejlesztői konferenciáját is lefújták, legalábbis normál formájában. Május 19-21. között tehát nem tart Seattle-ben Build 2020-at a Microsoft. Úgy döntöttek viszont a redmondiak, hogy digitális eseményt csinálnak belőle. Ez az év legnagyobb Microsoft-konferenciája, elsődlegesen pedig a fejlesztőkre koncentrál. 

Hirdetés

A Builden szokta bemutatni előzetes formában a Windows, Office és más szoftverek, szolgáltatások terén a legújabb változtatásokat is a Microsoft. Idén például a dupla kijelzős kütyükről és rendszerekről osztja meg a terveit a cég. 

Nem volt túl meglepő egyébként, hogy a Microsoft lemondta a nagy konferenciáját, így tett a Google is, és gyakorlatilag minden más eseményt is lemondanak a vállalatok. Mindez fontos, mert így minimalizálhatják a közösségi találkozásokat, kontaktust, ami pedig segíthet megfékezni a koronavírus egyre gyorsuló terjedését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.