Hirdetés

Már lehet regisztrálni a Microsoft ingyenes Build 2020 fejlesztői konferenciájára



|

A járvány miatt értelemszerűen online tartja az idei fejlesztői konferenciáját a redmondi óriás.

Hirdetés

A Microsoft megnyitotta a regisztrációt az idei Build 2020 fejlesztői konferenciájára. Ez a világjárvány miatt idén virtuális lesz, kizárólag online rendezik meg május 19-én és 20-án. Alapesetben több mint 6000 fejlesztő lenne jelen a rendezvényen, de erre egyelőre nincs lehetőség. A Microsoft viszont a Google-lel ellentétben nem mond le teljes mértékben a fejlesztői konferenciájáról, megtartja azt online. Ez viszont egy merőben más Build lesz, mint amire általában számíthatunk. 

Hirdetés

A nyitóbeszédek ezúttal rövidebbek lesznek, a fejlesztők visszajelzéseire alapozva pedig ezentúl kizárólag a fejlesztői közönségre koncentrálnak majd. A múltban a Builden fejlesztői termékeket is bemutattak, ez idén már nem lesz így. Vagyis olyan fejlesztői újdonságokon lesz inkább a hangsúly, amelyek még legalább fél évig nem lesznek elérhetőek. Főleg a fejlesztők számára hasznos tartalmakról és a rövid időn belül elérhetővé váló újdonságokról esik majd szó. 

Satya Nadella ugyan jelen lesz, a beszéde nem a cég stratégiájáról szól majd, hanem inkább fejlesztői eszközökről és API-król. A beszédek és demók egy részét pedig előre felveszik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.