Hirdetés

Most szerdán leváltja az Edge böngészőt a Microsoft



|

Január 15-én váltja le az eddigi Edge böngészőt a Chromium-alapú új megoldására a Microsoft.

Hirdetés

Sokan várják már, hogy egy új szereplővel bővüljön a böngészők piaca, egészen konkrétan megmutassa a Microsoft, hogy mire jutott a Chromium-alapú megoldásával. Szerencsére nem kell tovább várnunk, január 15-én ugyanis leváltja az Edge-et a Chromium-alapú szoftver. 

Hirdetés

A Windows 10 felhasználóit automatikusan állítja át az új böngészőre a Microsoft. A hír nem meglepő, ugyanis a Microsoft már a múlt hónapban bejelentette a megjelenést, csak az nem volt egyértelmű, hogy a rögtön a felhasználók elé is teszi a böngészőt a cég. 

Külsőre nagyban hasonlít majd a régi Edge böngészőre az új Chromium Edge, persze kissé Chrome-szerű dizájnnal. Mivel a Google Chrome alapjait használják, ezért minden kiegészítő működik majd, ami a Chrome-hoz elérhető. A legtöbbet extra munka nélkül vihetik át a fejlesztők. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.