Hirdetés

Január közepén jön az új Microsoft Edge böngésző



|

Ha minden jól megy, akkor január 15-én teszi elérhetővé az új Edge böngésző végleges kiadását a Microsoft.

Hirdetés

A Microsoft először a Chromium-alapú Edge böngészőjének az új logóját mutatta be, majd később azt is elárulta, hogy mikor számíthatunk az új böngésző megjelenésére. 

Hirdetés

Az új Edge január 15-én érkezik, ha minden a tervek szerint halad. Akik türelmetlenek, azok béta formában tesztelhetik, a legutóbbi egyben a kiadásra jelölt változat is. 

Az új Edge sok dologban eltér attól, amit az elmúlt 4 évben a Windows 10-hez csomagoltak, a legnagyobb változtatás azonban az, hogy a Google nyílt forráskódó Chromium-projektjére alapoznak és a Blink renderelő engine-t használják. 

Vagyis amivel a Chrome megbirkózik, azzal az új Edge is, a dizájn is hasonló lesz, és a legtöbb kiegészítő is támogatja majd a szoftvert. Ennek ellenére nem egy klónról van szó, ugyanis egyedi grafikával és módosított funkciókkal dobja azt fel a redmondi csapat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.