Hirdetés

Ilyen lesz az új Windows 10



|

Panos Panay maga mutatta meg, hogy milyen lesz a kezelőfelülete a Windowsnak: szebb és egységesebb kinézetre készülhetünk.

Hirdetés

A Microsoft márt többször utalt rá, hogy felújítja a Windows 10 Start menüjét, de most Panos Panay termékigazgató egy kedvcsinálót is kiadott arról, hogy milyen lesz az új Windows 10. Jön ugyanis a frissített kezelőfelület a rendszerbe, és innentől kezdve az egységes megjelenés és színpaletta jellemzi majd a rendszert, mindez pedig automatikusan igazodik majd a háttérképhez és egyéb elemekhez. Emellett sok eszköz fejlődik majd, még az egérmutató mérete és színe is eddig nem látott részletekben lesz állítható. 

Hirdetés

Az igazán látványos persze az a része volt a videónak, ahol a Microsoft megmutatta a sötét és világos témákat. Ezek nem csak a fentebb említett irányokat képviselik, de a multitaskingot is igyekeznek gyorsabbá és egyszerűbbé tenni. 

A Microsoft az x86-os rendszerek mellett az ARM-alapú rendszereket is támogatni szeretné, ez utóbbi pedig azért is fontos, mert az Apple is egyre közelebb kerül az ARM-alapú MacBookhoz.

A Windows 10 összességében a Fluent dizájnnyelvet követve válthat átláthatóbb, egyszerűbb és stílusosabb kezelőfelületre, letisztultabb és modernebb menükkel, amelyek már nem emlékeztetnek a Windows XP-re. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.