Hirdetés

Bemutatkozott a Microsoft mindenes Office appja



|

A Microsoft ugyanakkor nem beszél arról, hogy mi lesz a meglévő appokkal, és, hogy mikor jön az új app tabletes verziója.

Hirdetés

Egykor a Google Dokumentumokban használt fájlokat még egyetlen Drive appból lehetett nézegetni és szerkeszteni, de később a Google több külön szerkesztőappot adott ki. A Microsoft most ennek az ellenkezőjét csinálja, fogta magát, és egyetlen appba kombinálta az androidos Word, Excel és PowerPoint alkalmazásokat. Az egyesített Office app tesztjei már tavaly év elején elindulnak, a nyilvános előzetes pedig novemberben érkezett. 

Hirdetés

A tesztfázison végre túljutott, és most megérkezett az új Office app, aminek segítségével lehet böngészni a OneDrive-on lévő fájlokat, illetve szerkeszteni bármilyen Word, Excel vagy PowerPoint dokumentumot, anélkül, hogy külön programot kellene megnyitni. Az Office app a Windows 10 jegyzetelős alkalmazásával is szinkronizál, illetve Office Lens szkennert is tartalmaz a dokumentumok beolvasásához. Ezen felül pedig QR-kódolvasó is van benne. 

Azt sajnos nem tudni, hogy mi a helyzet a tabletek támogatásával, erről nincs mit megosztania a Microsoftnak a szóvivők szerint. Ahogyan arról sem, hogy mi lesz a meglévő, külön Office appokkal, kivonják-e azokat valamikor a forgalomból az új app népszerűsítése érdekében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.