Hirdetés

[Frissítve] Több mint egy éven át minden Microsoft eseményt digitálisan rendeznek meg



|

Egészen 2021 nyaráig be sem teszik a lábukat egyetlen rendezvényre sem.

Hirdetés

Frissítés: Időközben a Microsoft szóvivője az Eurogamer kérdésére pontosította, hogy miként is kell értelmezni a korábban elhangzottakat. Annyi biztos, hogy 2020 hátralevő részében új platformokkal kísérleteznek, miáltal a lehető legjobb digitális élményt szeretnék nyújtani ügyfeleiknek, partnereiknek és a fejlesztőknek. A megfogalmazás módja azért fontos, mert nem szerepelnek benne az olyan, harmadik fél által szervezett rendezvények, mint az E3 és a Gamescom, tehát ha a helyzet esetleg javulna, akkor még dönthet úgy a cég, részt vesz ezeken.

Eredetileg írtuk:Microsoft úgy tervezi, hogy minden belsős és nyilvános eseményét csak és kizárólag digitális formában fogja megtartani minimum jövő nyárig, azaz 2021 júliusáig. A májusra tervezett Build 2020 esetében már életbe is lépett a változtatás, de itt még nincs megállás, teljesen átalakult a techóriás naptára. 

Hirdetés

Mindezek fényében hiába tették át például a Computex 2020-at idén szeptemberre, a Microsoft biztosan nem lesz ott az expón, legalábbis személyes formában semmiképp. A friss tervek a CES 2021-et és a Build 2021-et is érintik. Sőt, bár épp a most bejelentett zárlat határán táncol, de elméletileg még a 2021 júniusára tervezett E3 is beleesik abba az időszakba, amit most digitális kizárólagosság szempontjából kijelölt a cég. 

Nagyon érdekes lesz látni azt, hogy a 2020-as és '21-es évek mennyit változtatnak a különféle tech- és gaming tematikájú rendezvények lebonyolításán, ugyanis ha a nagy gyártók és kiadók azt látják, hogy töredék költségek mellett hasonló elérést tudnak produkálni digitális formában megtartott eseményekkel, akkor lehet, hogy teljesen kikopnak a klasszikus rendezvények. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.