Hirdetés

Ébredezik a Microsoft Surface Duo dupla kijelzős Androidja



|

Videón látható, hogy miként működik a Surface Duo eszközre szánt, dupla kijelzőt támogató Android rendszer.

Hirdetés

A Microsoft újabb lépést tett azért, hogy a dupla kijelzős Surface Duo nevű eszköze valósággá váljon. Kaptak ugyanis egy új előzetes toolkitet a fejlesztők, hogy appokat készítsenek az eszközre. Bár egyelőre semmi sem tökéletes, az idei évre várható eszközre így legalább elkezdhetnek dolgozni. 

Hirdetés

Aki a Surface Neóra vagy a Windows 10X-re dolgozna, annak tovább kell várnia, ott kiadás előtti fejlesztői készlet csak a következő hetekben érkezhet, a szokásos Insider előzeteseken belül. A 10X-kész emulátor és programozási felület megjelenése február 11-re várható. 

A következő hónapokban kis szerencsével sok app készülhet a Surface Duo és Neo készülékekre, persze ilyen téren a Microsoft sosem igazán tudta mozgósítani a fejlesztői tábort, így jó kérdés, hogy mennyi app készül a megjelenésre. Előkerült továbbá egy rövid videó, amin a két kijelzőt támogató Android korai változata látható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.