Hirdetés

A Surface Duo új funkciójáról árulkodnak a szivárgások



|

A peek funkcióval az eszköz kinyitása nélkül lehet ránézni az értesítésekre és a hívásokra.

Hirdetés

A Microsoft egy ideje nyilvánosan is mutogatja, hogy mit tud az Android és a Surface Duo párosa, de az összes szoftverfunkciót persze még nem mutatta meg az összehajtható készüléken a redmondi csapat. Itt van most egy frissen kiszivárgott videó, amelyben az új peek funkció működése látható. A Surface Duóhoz készült peek funkció lényege, hogy elég csak részben kinyitni az eszközt, és rá lehet kukucskálni az értesítésekre és hívásokra. 

Hirdetés

Az androidos értesítések automatikusan megjelennek a jobb oldalon, így a készülék teljes kinyitása nélkül lehet ellenőrizni vagy eltüntetni azokat. A bejövő hívásoknál ugyanez a helyzet, és elvileg az eszköz kinyitásával lehet fogadni, bezárásával pedig elutasítani ezeket. Minderre persze azért van szükség, mert a készülék külsején semmilyen kijelző nincs (holott a többi összehajtható mobilon van). 

A Surface Duóról elvileg a májusi Build konferencián derülhetnek ki újabb érdekességek, addig pedig nagy erőkkel kampányol a fejlesztőknél a Microsoft, hogy foglalkozzanak a dupla kijelzős appokkal és a Windows 10X rendszerre írt programokkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.