Hirdetés

Csak jövőre jön a Surface Earbuds



|

Úgy volt, hogy az idei ünnepi szezonra már kapható lesz a Microsoft vezeték nélküli fülhallgatója, de végül csak jövő tavasszal fut majd be.

Hirdetés

Panos Panay, a Microsoft termékigazgatója a Twitteren közölte a rossz hírt, amely szerint a cég első igazi vezeték nélküli fülhallgatója, a Surface Earbuds az ígéretek ellenére mégsem jelenik meg az idei ünnepekre. 

Hirdetés

Ehelyett a fülhallgató csak 2020 tavaszán válik majd elérhetővé. Pontos indokot nem mondott a Microsoft a késés okával kapcsolatban, de azt igen, hogy fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy minden részlet jól sikerüljön, mindez pedig több időbe telik, mint eltervezték. 

A Surface Earbuds sok tekintetben más, mint a rivális termékek. Már dizájnban is elég eltérő, a lapos felszín pedig a gesztusvezérlést segíti. Ezt többek között még prezentációknál is lehet majd hasznosítani. A tervek szerint valós időben 60 eltérő nyelv között is tud majd fordítani az eszköz. 

Valószínűleg megbízhatóbbá akarják tenni az eszközt, amely egyébként zajszűrést nem kínál majd a viszonylag magas, 249 dolláros vételára ellenére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.