Hirdetés

20 órás üzemidőt hoz a Surface Headphones 2 fejhallgató



|

Bluetooth 5.0- és aptX-támogatással is rendelkezik majd a Microsoft következő vezeték nélküli fejhallgatója.

Hirdetés

Közel 18 hónapja már, hogy a Microsoft bemutatta az eredeti Surface Headphones vezeték nélküli fejhallgatóját, ami a Sony WH-1000XM3-ra és a Bose QC35-re, valamint az ehhez hasonló termékekre jelentett választ. A Bose azóta frissített, a Sony is hamarosan, és most kiderült, hogy a Microsoft is így tesz. Közeledik a zajszűréssel dolgozó Surface Headphones 2, amelynél az FCC megerősítette, hogy a kialakítás és az antennák nem változnak. Vagyis a dizájn elvileg változatlan lesz. 

Hirdetés

Belül annál többet módosított a Microsoft. Egy másik dokumentumból kiderült, hogy javul a fej érzékelése és a követése, illetve Bluetooth 5.0-támogatás is lesz, továbbá aptX-támogatás szintén. Az üzemidő 2 órával javult, így már 20 óra is összejön egy feltöltéssel. A zajszűrés mértéke három beállítással lesz módosítható, érintésesre pedig hangasszisztenst is elő lehet majd hívni. 

A Microsoft azt kérte az FCC-től, hogy július végéig ne mutassa meg nyilvánosan a termékről készült fotókat. A pletykák szerint a Surface Headphones 2 még ebben a hónapban debütálhat, a Surface Go 2 és a Surface Book 3 mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.