Hirdetés

A Microsoft ezzel győzné meg a fejlesztőket a dupla kijelző használatáról



|

A Surface Neo és Duo termékekről készült videók a fejlesztőket igyekeznek meggyőzni arról, hogy van értelme a dupla kijelzős koncepciónak.

Hirdetés

A Microsoft alaposan meglepte a közönséget, amikor korábban bemutatta a Surface Duo és Surface Neo eszközeit. Azóta viszonylag nagy volt a csend, de időközben egyre több a szivárgás. Ezek alapján pedig próbálja felkelteni a fejlesztők érdeklődését a Microsoft, és meggyőzni őket, hogy a dupla kijelzős koncepció igenis hasznos, van értelme. 

Hirdetés

A ZTE és az LG korábban már megmutatta, milyen kreatív lehetőségeket ígér egy dupla kijelzős eszköz, és az is kiderült, hogy a fejlesztők nélkül halott dolog ez az irány. A Microsoft a saját bőrén tapasztalta ennek fontosságát a Windows mobilos platformjánál, így nem véletlen, hogy annyira győzködni próbálja a fejlesztőket. 

Számukra jó hír, hogy csupán néhány sor kóddal megoldható a meglévő appoknál, hogy működjenek a két kijelzős rendszereken, gond nélkül. A két kiszivárgott videó is annak előnyeit mutatja meg, hogy miért jó a dupla kijelzős felállás. A videóban szereplő appokhoz persze közvetlen segítséget nyújtott a Microsoft, ilyet pedig nem minden fejlesztő kapna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.