Hirdetés

Háromkijelzős lehet a Microsoft következő hajtogatható mobilja



|

Egy szabadalomban részletezte a nem mindennapi okostelefon terveit a redmondi vállalat.

Hirdetés

A Microsoft Surface Duo összehajtható okostelefonja ígéretesnek tűnt a bemutatója során, de továbbra is várni kell a termékre. Ráadásul ebben két kijelző van, nem pedig egy darab hajlékony panel. Egy új szabadalmi bejegyzés alapján mindenesetre a Microsoft olyan megoldásban gondolkozik most, aminél három képernyőt használnak. Készülne a Surface Trio? Az elképzeléssel igazából a Surface Duo két kijelzője közötti rést szüntetnék meg, ide kerülne ugyanis egy harmadik, vékony, központi képernyő. 

Hirdetés

A tervek szerint a zsanért és a két oldalsó panel közötti rést a középső képernyővel álcáznák, így kinyitott állapotban a három kijelző egybesimulna, és csak egy vékony vonal választaná el azokat egymástól. Úgy tervezik, hogy az úgynevezett edge screen kétoldalas legyen, vagyis bezárt állapotban is lenne egy vékony sáv információkkal. Itt lenne látható az akku töltöttsége, az óra és az értesítések, kinyitott állapotban pedig mondjuk a böngésző megnyitott lapjai. 

Természetesen most is igaz, hogy a szabadalom megléte nem garancia a termék piaci megjelenésére, de jól mutatja, hogy új megoldásokon töri a fejét a Microsoft. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.