Hirdetés

250 fős csoportos beszélgetésekre vált a Microsoft Teams



|

Május közepétől lesz lehetőség maximum 250 fős csoportos hívások lebonyolítására a Microsoft Teams segítségével.

Hirdetés

A Microsoft Teams videokonferenciás platform csoportos hívásaiban eddig maximum 100 fő vehetett részt, azonban ezt a limitet a hónap közepétől 250-re emeli a Microsoft. Ezzel a lépéssel a platform meg is előzi a riválisait, a Zoomot és a Google Meetet. A mostani kapacitásbővítésnek elsősorban a nagy cégek örülhetnek, amelyeknek eddig megkötötte a működését a korlát. 

Hirdetés

Természetesen a fejlesztés nincs hatással az ingyenes csomagokra, ott egy hívásban továbbra is csak 20 ember vehet részt. A mostani lehetőség a fizetős ügyfelekre vonatkozik, akik 1 GB helyett 1 TB tárhelyet is kapnak felhasználónként. 

A Microsoft Teams app váratlan népszerűsége egyébként a redmondi cég negyedéves eredményein is sokat dobott, sokan keresték például a Live Captions funkció kiterjesztett támogatását és az asztali szoftvert. Ráadásul a platform a megosztott tartalmak meetingen való megtekintését is lehetővé teszi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.