Hirdetés

Megkapta a Microsoft Teams is a Zoom egyik népszerű funkcióját



|

Mostantól a Microsoft videokonferenciákra alkalmas szolgáltatásában is lecserélhetjük a hátteret magunk mögött.

Hirdetés

Mióta a koronavírus rengeteg embert tart a négy fal között, ugrásszerűen megnőtt a kereslet az olyan alkalmazások és szolgáltatások iránt, amelyek rendelkeznek videochat funkcióval, hogy az egymástól elszeparált kollégák, családtagok vagy barátok így is tarthassák a kapcsolatot. A Microsoft most egy olyan funkciót épített be a Teamsbe, mellyel kicsit fel lehet dobni az egyhangú konferenciákat. 

Hirdetés

Aki az elmúlt időkben próbálgatta a Zoomot, az egészen biztosan gyorsan rájött, hogy egyetlen kattintással változtathatjuk meg a hátterünket - feltéve persze, ha egy egységes színű felület van mögöttünk. Úgy tűnik, időközben a Microsoft is felismerte, hogy az emberek szeretik személyre szabni megbeszéléseiket, ezért mostantól a Teamsben is elérhető ez a funkció.

A Microsoft Teams egyszerre 250 részvételével megtartott videokonferenciák lebonyolítására alkalmas,  és mindenki számára ingyenesen elérhető, akinek van Office 365 a számítógépén. Az iskolákban egyébként is egyre inkább ezt részesítik előnyben, tehát a diákok lassan felkészülhetnek a különböző vicces hátterekkel megtartott órákra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.