Hirdetés

A koronavírus miatt terjeszti ki a Windows 10 1709 támogatását a Microsoft



|

Az otthoni verzió támogatása már megszűnt, de az oktatási és üzleti ügyfelek haladékot kapnak a járványra tekintettel.

Hirdetés

A koronavírusjárvány miatt a tech cégek is szokatlan lépésekre szánják el magukat. Miközben a videós és közösségi oldalak a tévinformációk és csalók fokozott eltakarítása mellett csökkentik a videók minőségét, addig a Microsoft úgy döntött, hogy kiterjeszti a Windows 10 1709-es verziójának támogatását, 6 extra hónappal. Ez egyébként az otthoni verziókra nem érvényes, ott a támogatást megszüntették, az ajánlat csak az üzleti és oktatási ügyfeleknek szól. 

Hirdetés

A Windows a múltban mindig szervizcsomagokat kapott, aztán végül jött az új rendszer. A Windows 10 azonban több felvonásban marad velünk nagyon sokáig, évi két nagyobb frissítés mellett. A frissítést egy darabig el lehet halasztani, a fogyasztóknál egy verzió 18 hónapig, a többieknél 30 hónapig támogatott. 

Az 1709 üzleti és oktatási támogatása áprilisban járt volna le, de a koronavírusra tekintettel nem lenne jó ötlet frissítéseket kikényszeríteni és támogatásokat megszüntetni, főleg, hogy a legtöbben otthonról dolgoznak az iparágban, vagy leginkább sehogy. Éppen ezért a kiterjesztés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.